Amber Rose


Amber Levonchuck ya da sahne adıyla Amber Rose (d. 21 Ekim 1983), ABD'li oyuncu, model ve striptizci.

Yaşam öyküsü

İrlanda ve İtalyan asıllı Barbadoslu bir babayla, İskoç asıllı Yeşil Burun Adaları'ndan bir annenin çocuğu olarak doğan Rose, 2013 yılında Wiz Khalifa ile evlenmiştir. Bu evliliğinden Sebastian Taylor Thomaz adını verdikleri bir oğlu dünyaya gelmiştir. 2014 yılında ayrılmışlardır.

Filmografi

Yıl Yapım Rol Notlar
2007 A Haunting Jessie 1 bölüm
2008 Better Off Alone Jennifer Kısa Film
2010 The Hills Kendisi
2011 RuPaul's Drag Race Kendisi Konuk jüri üyesi
2011–2012 Master of the Mix Jüri üyesi
2012 Gang of Roses 2: Next Generation Tara X Film
2014 School Dance MaryWanna Film
2014 Selfie Fit Brit TV dizisi
2015 Sister Code Lexi Film
2015 Black-ish Dominique 1 bölüm
2015 Zoolander 2

Dış bağlantılar

  • Wikimedia Commons'ta Amber Rose ile ilgili çoklu ortam kategorisi bulunur.


Amber Rose Hakkında Bilgi

Amber Rose

Amber Rose
Amber Rose

Amber Rose Hakkında Video


Amber Rose konusunu görüntülemektesiniz.
Amber Rose nedir, Amber Rose kimdir, Amber Rose açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video



Rastgele Yazılar

Sosyal Hesaplar

Youtube Facebook Twitter
Amber Rose
Copyright © 2014. Türk Arama Motoru
mail